Voor een optimaal rendement van uw vastgoed

Wilt u optimaal rendement op uw onroerend goed behalen? Lees verder

Bent u een startende of groeiende ondernemer maar kunt u voor de financiering van (extra) bedrijfsruimte niet bij u w bank terecht? Lees verder

 

Nejboer Vastgoed BV:

- Onafhankelijk
- Groot netwerk
- Volledige ontzorging
- Huur/koop-constructies mogelijk
- 15+ jaar bouwkundige ervaring

 

Uw partner in projectontwikkeling

Slopen, verkoop, nieuwbouw, herontwikkeling… wij weten wat voor uw specifieke situatie de meest verstandige en lucratieve oplossing is. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en ontwikkelen een plan. Daarin zijn wij graag uw kennis- en netwerk, waarbij wij u totaal ontzorgen.

 

Waarom Nejboer BV?

Vastgoedontwikkeling is complex en tijdrovend. Wij zijn gespecialiseerd in projectontwikkeling en herontwikkeling van inbreidingslocaties. Wij nemen u alles uit handen, maar wel in volledige samenspraak! Nejboer is een kleine en compacte organisatie, dus persoonlijke aandacht is vanzelfsprekend!

Onze opdrachtgevers zeggen graag met ons samen te werken vanwege onze korte lijnen en snelle handelen. Door goed te luisteren naar opdrachtgevers, partners en andere stakeholders, realiseren wij rendabele projecten die een aanwinst zijn voor de omgeving. Uiteraard met oog voor duurzaamheid.

Uw voordelen van onze kennis, ervaring en netwerk:

Kostenbesparing: doordat wij onafhankelijk werken zijn wij flexibel in de keuze van de opdrachtgever(s) wat leidt tot een aanzienlijke kostenbesparing.

Snelle en gunstige verhuur en verkoop: na de oplevering van het vastgoed, brengen we u in contact met de beste makelaars.

Risico vermijden: Nejboer Vastgoed BV draagt de kosten voor de gehele ontwikkeling en het volledige risico ligt bij ons.

Snel: Door onze korte lijnen kan, in tegenstelling tot de grote projectontwikkelaars, snel geschakeld en gehandeld worden.

Kennis en ingangen: Kreeg u zaken eerder niet voor elkaar bij de gemeente? Of wilt u uzelf de moeilijke en soms frustrerende weg inzake vergunningen en bestemmingsplannen besparen? Wij kunnen deuren openen die eerder dicht leken. En op elk vlak kunt u gebruikmaken van onze brede kennis: haalbaarheidsstudies, contact met stakeholders, de meest verstandige fiscale keuzes…


Op onze pagina
Gerealiseerde projecten ziet u onder meer hoe wij 11 luxe appartementen in het centrum van Nijverdal hebben gerealiseerd. Deze zijn levensloopbestendig en voorzien van duurzame energie-oplossingen.

 

Financieringsoplossingen voor bedrijfsruimte

Heeft u behoefte aan een ruimere of nieuwe bedrijfsruimte, maar kan de bank u als startende of groeiende ondernemer geen financiering verstrekken? Wij bieden de perfecte oplossing. Nejboer Vastgoed BV neemt de gehele voorfinanciering en het ontwikkeltraject, inclusief de risico’s, voor haar rekening!

Door een huur/koop-constructie ontstaat er vervolgens een win-winsituatie: u heeft de benodigde bedrijfsruimte om verder te groeien en Nejboer verkrijgt een rendabel vastgoedproject.