Onafhankelijke projectontwikkelaar met oog voor duurzaamheid

Historie

Bert Damink heeft jarenlang als bouwkundige gewerkt en veel ervaring opgedaan bij diverse aannemers en projectontwikkelaars. Om zijn eigen ideeën, passie en marktkennis volledig te benutten, besloot hij in 2016 Nejboer Vastgoed BV te starten. Samen met zijn broer Erik Damink, investeerder en sparringpartner, begonnen ze met de eerste projectlocatie. In slechts zes jaar tijd was Nejboer al op meer dan 10 projectlocaties actief.

 

Visie

Nejboer is de Twentse naam voor de familie Damink. Een familie die zich karakteriseert door Twentse nuchterheid en een enorme passie voor het vak. De visie van Nejboer Vastgoed BV kenmerkt zich door goed advies, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht. De klanten worden volledig ontzorgd, maar wel doorlopend geïnformeerd zodat zij de grip op het project niet kwijtraken.

Het netwerk, de kennis, flexibiliteit en onafhankelijkheid, zorgt dat Nejboer voordeliger, sneller en efficiënter kan ontwikkelen Het uiteindelijke doel is rendabele projecten realiseren die klaar zijn voor de toekomst! 

 

Expertise en opdrachtgevers

De expertise ligt met name op het gebied van projectontwikkeling en herontwikkeling van inbreidingslocaties. Opdrachtgevers zijn veelal grond- en vastgoedeigenaren die hun eigendom willen (her)ontwikkelen. Maar ook startende en groeiende ondernemers die (meer) bedrijfsruimte nodig hebben en hiervoor geen financiering bij de bank kunnen bemachtigen.

Het grote netwerk van architecten, bouwbedrijven en makelaars, biedt de vastgoedeigenaar veel voordelen. Ook binnen overheidsorganen weet Neijboer de juiste wegen te bewandelen, waardoor deuren vaak sneller opengaan.